Eladó családi ház Siófok 159 000 000 Ft

Leírás

Páratlan ízlésvilág és mínőségi kivitelezés szerelemgyermeke ez az ELADÓ 2022-es építésű, balatoni részpanorámás családi ház SIÓFOK SÓSTÓN, mely az alábbi paraméterekkel rendelkezik:

-2022-ben épült , A++ energetikai besorolású.
-Alapterülete: 103 m2 + 16 m2 a második szinten, a szinteket lépcső köti össze, további 146 m2 tetőtér beépítése lehetséges, ahonnan balatoni panoráma tárul a szemünk elé. A jelenlegi teraszok területe 66 nm, részben WPC-vel, részben 80x80 cm padlólapokkal burkoltak.
-Falazata: fa szerkezet, mely 15 cm-es szigetelést kapott.
-Fűtés alternatívái: elektromos légbefúvásos és passzív hőcserélős szellőztető rendszer, ami a levegőt is tísztítja, továbbá wifin keresztűl irányítható padlófűtés, kiegészítésként pedig inverteres klíma és kandalló áll a rendelkezésre.
-13 kW-os napelem rendszer, mely gyakorlatilag teljes mértékben ellátja a ház energia fogyasztását.
-A ház 3 halószobával, 2 füdőszobával, vendég toalettel, amerikai konyhás nappalival, valamint a galéria szinten kialakított dolgozó vagy pihenő részleggel rendelkezik.
-nyílászárói fából vannak, a kellő helyeken szúnyoghálóval felszerelve, belső tere egésznap fényárban úszik, mészkő burkolatú kandallója hangulatos éke a téli estéknek.
-Konyhája teljes mértékben új gépekkel felszerelt, esztétikailag is páratlan megjelenése lakberendező fantáziáját dícséri.
-Wifiről van lehetőség a padlófűtésen túl a kamerarendszert és a kapucsengőt is irányítani.
-Telke 1001 m2, melyen egy medence is helyet kapott, mely jelenleg 80%-os készültségi fokon van.
-További extrák, amikkel az ingatlan rendelkezik : kerti világítás, állítható lamellás pergola, öntözőrendszer, zsaluziák, magaságyásos veteményes és tűzrakó hely.

A leírtakat pedig megkoronázza mindaz, hogy az ingatlan csupán 350 m-re helyezkedik el a szabadstrandtól. Balatoni életérzés szezonálisan vagy egész évben? Bármelyik is áll a keresése fókuszában, tökéletes választás mindkét elképzelésre!

Ha a képek és a leírás alapján úgy érzi, hogy szeretné megtekinteni ezt a valóban kivételes házat, egy rövid beszélgetés után összekötjük a tulajdonossal, így Ő személyesen fogja megmutatni azt! Amit garantálni tudok, az nem kevesebb, mint hogy aki megveszi , minden pillanatban imádni fogja!

https://my.matterport.com/show/?m=KJ6bBkoofsW

Családi ház részletei

Ár: 159 000 000 Ft
Méret: 119 négyzetméter
Azonosító: 11440041
Irodai azonosító: 324738
Cím: József Attila utca
Telek: 1001 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Könnyűszerkezetes
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Terasz