Eladó családi ház Simontornya 28 990 000 Ft

Leírás

https://my.matterport.com/show/?m=3EFaK74DEAM


Fél órányira a Balatontól és Dunaújvárostól eladó ez a szépen felújított és karbantartott ház, melyhez egy lakható kerti lak is tartozik, mely akár több funkció betöltésére is alkamas!
A kerti lak nem is olyan rég még egy kis ABC-ként működött, melyet akár újra is nyithat az új tulajdonos, vagy szálláshellyé is alakíthatja, de akár a család számára értékes funkciót is betölthet.

A házról természetesen - mint mindig - virtuális bemutatót készítettünk, melyet a hirdetésünkhöz lehetőség szerint mellékelünk. Ha nem találnád, akkor kérd tőlünk telefonon vagy üzenetben, szívesen elküldjük!

A telek két utcáról is megközelíthető, a háznak is két bejárata van. A ház két éve felújításon esett át, így az új tulajdonosnak nem lesz sok dolga vele. A házban a nagy nappali mellett két hálószoba, valamint egy étkező biztosítja, hogy akár egy nagyobb család számára is élhető terek álljanak rendelkezésre. A ház fűtésére 3 különböző lehetőség is adott, így a rezsi mindig alacsonyan tartható. - elektromos, hőtárolós kályha - gázfűtés, mely kényelmes, távirányítóval vezérelhető, beállítható - vegyes tüzelésű kazán A sík telek 519 nm. Az egyik utcáról nyílik a már említett kisház és az autós beálló, mely a garázshoz tart. Rendelkezésre áll még egy garázs. A másik utcáról egy gyalogos kapu nyílik. A telken fúrt kút található, amellyel a nyári locsolás, medence feltöltése megoldható.

Családi ház részletei

Ár: 28 990 000 Ft
Méret: 70 négyzetméter
Azonosító: 11396033
Irodai azonosító: 296224
Telek: 519 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs